De stemmen in mijn hoofd

Gepubliceerd op 11 februari 2024 om 10:10

De stemmen in mijn hoofd.

In de stilte van mijn gedachten, waar de zonnestralen van logica zelden doordringen, woedt een storm van stemmen. Ze fluisteren en schreeuwen, zaaien twijfel en angst. Ze vertellen me dat ik niet goed genoeg ben, dat ik geliefd noch waardevol ben. Ze schetsen een duister landschap van mislukking en eenzaamheid.

 

Maar diep van binnen, verscholen in een verborgen kamer van mijn hart, klopt een andere waarheid. Een zachte stem, die fluistert met de kracht van de wind door de bomen. Ze vertelt me over mijn innerlijke kracht, over de schoonheid van mijn gebrokenheid. Ze herinnert me aan de momenten van vreugde, de connectie met anderen, de kleine overwinningen die de donkere wolken verdrijven.

 

De stemmen in mijn hoofd liegen soms. Ze verdraaien de realiteit, vergiftigen mijn gedachten met onwaarheden. Maar mijn hart, mijn intuïtie, kent de waarheid. Het is een kompas dat me wijst naar het licht, zelfs wanneer de storm om me heen raast.

 

Het is een reis, een voortdurende strijd om te navigeren door de chaos van mijn innerlijke wereld. Te leren om te luisteren naar de zachte stem van mijn hart, te vertrouwen op mijn intuïtie, te geloven in de waarheid die diep van binnen verborgen ligt.

 

Het is een pad bezaaid met vallen en opstaan, met momenten van vertwijfeling en momenten van helderheid. Maar met elke stap die ik dichterbij mijn hart kom, vervaagt de echo van de leugens en wordt de stem van de waarheid sterker.

 

En ik weet, diep van binnen, dat ik uiteindelijk zal overwinnen. Want mijn hart kent de waarheid, en die waarheid zal me leiden naar de zonovergoten velden van rust en geluk.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.