Mario's Woordenwereld

Welkom op Mario's Woordenwereld, een speciale plek op mariovandam.nl waar woorden tot leven komen. Hier vind je een verzameling van mijn persoonlijke gedichten en verhalen, geschreven met passie en creativiteit. Of je nu op zoek bent naar een kort gedicht om je dag op te fleuren of een meeslepend verhaal om in te verdwijnen, je vindt het hier allemaal. Ik nodig je uit om te verdwalen in de woorden en hopelijk vind je iets dat resoneert met jouw eigen wereld.

Staande op de Top van de Wereld

Staande op de top van de wereld, met een adembenemend uitzicht dat zich voor je uitstrekt, zou je kunnen denken dat je reis is voltooid. Maar in werkelijkheid is dit slechts een nieuw begin.

Lees meer »

Vrede's Lied

Wandelend door d'eeuwige straten des levens, zo vol tumult, Zoekende naar een baken van hoop, naar stilte en rust. Denkend aan tijden van weleer, zo sereen en zo zacht, Waar bleef de liefde, in 't grote spel van de nacht?

Lees meer »

Glimp van het Hemelse

In de hemel, zo hoog en blauw,Zweeft een engel, sterk en trouw.Zijn blik opwaarts, kalm en vrij,Omringd door veren, als een zachte brij.

Lees meer »

Fluisteringen van het Woud

In een wereld waar de tijd verstilt, Waar de zon zachtjes door de bomen gilt, Daar vind je een fee met vleugels zo fijn, En een trouwe hond, groot en rein.

Lees meer »

Fluisteringen van de Ziel

In een tuin waar het licht altijd schijnt, Waar vlinders fladderen, ongeremd en ongelijnd, Staat een meisje, ogen wijd en klaar, Met een teddybeer, hun band zo waar.

Lees meer »

Harmonie der Zielen

In het rijk waar schaduwen zich mengen, Daar waar hemel en aarde samen strengen, Staat een tijger, zwart en fier, Naast een engel, puur als helder rivier.

Lees meer »