Welkom op mijn persoonlijke blog, www.mariovandam.nl!

 Ik ben Mario van Dam, en dit is mijn digitale thuis waar ik mijn passies, gedachten en avonturen met jullie deel. Als iemand die altijd nieuwsgierig is naar de wereld om me heen, gebruik ik deze blog om mijn ervaringen, inzichten en verhalen te delen.

Of je nu geïnteresseerd bent in reizen, technologie, spiritualiteit of gewoon in de alledaagse wonderen van het leven, ik hoop dat je hier iets vindt dat resoneert. Deze blog is meer dan alleen een verzameling van posts; het is een weerspiegeling van mijn reis door het leven, mijn ontdekkingen en de lessen die ik onderweg leer.

Ik nodig je uit om te reageren, je eigen verhalen te delen en deel te worden van de gemeenschap die we hier samen opbouwen. Laten we samen leren, lachen en geïnspireerd raken. Bedankt voor je bezoek, en ik hoop dat je geniet van wat je hier vindt op www.mariovandam.nl!


Dagje Noordwijk met mijn hond

Er zijn van die dagen die je eraan herinneren waarom het leven zo mooi kan zijn. Simpel, ongecompliceerd en gevuld met kleine geluksmomenten. Zo'n dag had ik onlangs met mijn hond Tiara, toen we besloten om naar Noordwijk aan Zee te gaan. Het was een impulsieve beslissing, gedreven door het verlangen naar een beetje ontsnapping aan de alledaagse sleur.

Lees meer »

Inzicht en Groei: Mijn Reis door Zelfontdekking en Heling

Deze week vond er iets bijzonders plaats in mijn leven, iets dat me veel inzicht heeft gegeven in wie ik ben en waarom ik bepaalde keuzes maak. Voor het eerst had ik een gesprek met een maatschappelijk werker, en het was een ervaring die mij verrassend genoeg dichter bij mezelf bracht.

Lees meer »